Légiközlekedést érintő hírek | Légitársaságok hírei | Covid19 GYIK - Mik a jogaim Koronavírus - jegyár visszatérítés itt

Az Ön jogai - melyik esemény érintette Önt?

Főoldal > Az Ön Jogai

Késett a gépem

Késett a gépem, mit tegyek? Amennyiben az Ön járata 3 óránál többet késett, Ön egy hatályos EU jogszabály értelmében kártérítésre lehet jogosult. Ez a kártérítés 250 euró – 600 euró közötti összeg lehet. A kompenzáció szabályozását a 261/2004 EK rendelet tartalmazza. A Flight-Refund Kft. szakértő a járatkésések után járó kompenzáció érvényesítésében, a szükséges jogi és technológiai erőforrásokkal rendelkezve, hatékonyan tudja képviselni az Ön érdekeit a légitársaságokkal szemben.
Read more

Törölték a járatom

Törölték a járatom, mit tegyek? Amennyiben az Ön járatát váratlanul törölték, egy hatályos EU jogszabály értelmében, kártérítésre lehet jogosult. Ez a kártérítés, az út hosszától függően, akár a 600 EUR–t is elérheti. A kompenzáció szabályozását a 261/2004 EK rendelet tartalmazza. A Flight Refund Kft. szakértő a járattörlések után járó kompenzáció érvényesítésében is, így hatékonyan tudja képviselni az Ön érdekeit a légitársaságokkal szemben.
Read more

Visszautasított beszállás

Mit tegyek ha visszautasították beszállásomat? A visszautasított beszállás a legnehezebben bizonyítható kategória. Fontos, hogy az utas rendelkezzen bizonyítékkal arra nézve, hogy őt akarata ellenére utasították el a beszállástól, pedig ő érvényes beszállókártyával, úti okmányokkal, megfelelő méretű csomagokkal, utazáshoz illő állapotban és időben jelentkezett beszállásra a kapunál.
Read more

Poggyászkár

Nincs annál bosszantóbb, mint amikor utazás közben elvész a poggyászunk. Milyen lehetőségeink vannak ilyen esetben? Aki gyakran utazik repülőgéppel, az már valószínűleg megtapasztalta azt a bosszantó, tehetetlen helyzetet, amikor landolás után hiába várja a csomagját, az nem érkezik meg. Az is gyakori, hogy megérkezik a csomagunk, ám az közel sincs olyan állapotban, mint amikor feladtuk. Mégis mit tehetünk ilyen esetben? Kit terhel a felelősség? Kihez forduljunk segítségért? Bőröndsérülés és poggyászkár esetén sajnos nem tudunk önnek közvetlenül segíteni. Az alábbiakban azonban részletesen taglaljuk a lehetőségeket és a teendőket.
Read more
 
  Általános szerződési feltételek   
   Adatvédelmi tájékoztató   
   GYIK