Légiközlekedést érintő hírek | Légitársaságok hírei | Covid19 GYIK - Mik a jogaim Koronavírus - jegyár visszatérítés itt

Blog

Főoldal > Blog

Újrainduló járatok, újranyitó üzletek, megújult terminálrészek Ferihegyen

Szabó Csaba Zoltán | 2020-06-08 09:04:27

A májusi 98,4 százalékos visszaesést követően júniusra és júliusra több légitársaság is bejelentette a járatok fokozatos újraindítását Budapesten. A Liszt Ferenc-repülőtéren sorra nyitják meg a lezárt épületrészeket, üzleteket és vendéglátó-egységeket, valamint állítják helyre az utasok áthaladását, kiszolgálását ellátó kapacitásokat. A leállás alatt a reptérüzemeltető számos karbantartási és fejlesztési munkát hajtott végre.

Jönnek a szigorúbb légiszabályok, de nem ítélik halálra az utazgatást

Szabó Csaba Zoltán | 2020-05-22 11:12:33

Ahol lehet, mindenhol be kell tartani a másfél méteres távolságot az emberek között, kötelezővé válik a szájmaszk és felfüggesztik a vámmentes árusítást – ezek a legfontosabb elemei az EU Repülésbiztonsági Ügynöksége (EASA) által kiadott új repülési szabályzatnak. A légitársaságok jó része már az új elvek szerint működik.

Pandémiás születésnap: 70 éves a ferihegyi repülőtér

Szabó Csaba Zoltán | 2020-05-08 06:33:39

Nincs jobb kifejezés rá: rendkívüli körülmények között ünnepli 70. születésnapját a magyar főváros nemzetközi repülőtere. A koronavírus járvány miatt minimálisra csökkent forgalmú Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren áprilisban jártunk, és alaposan megdöbbentünk, hogy mennyire kihalt, már-már posztapokaliptikus akciófilmek hangulatvilágát idézi a pár héttel korábban még utasoktól hemzsegő 2A és 2B terminál. 

Hamarosan újraindul a Budapest Airport

Szabó Csaba Zoltán | 2020-04-29 21:54:08

Hamarosan újraindul a Budapest Airport

Szigorú biztonsági intézkedések mellett hamarosan újraindítja az utaskiszolgálást a Budapest Airport. Szerdai közleményük szerint folyamatosan fertőtlenítik és szellőztetik a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér terminálját.Repülőutak és koronavírus 3. rész

Szabó Csaba Zoltán | 2020-04-20 16:17:50

Ha jogvitára kerül a sor

Repülőutak és koronavírus II. rész

Szabó Csaba Zoltán | 2020-04-17 07:37:27

Manapság nagy a bizonytalanság ami világunkat körbeveszi. Nincs ez máshogy az utazásokkal sem. Ezért próbálunk a legfontosabb, utazást és repülést érintő kérdésekben segíteni.

Repülőutak és koronavírus

Szabó Csaba Zoltán | 2020-04-15 12:55:20

A járvány által egyik leginkább érintett szektor a légitársaságoké lett, nagyon sok utas szembesült a következményekkel, legyen az járattörlés, menetrend-változás, beutazási tilalmak vagy a félig lezárt repülőterek. Más problémát jelent, ha törlik a járatunkat, és mást, ha mi magunk nem szeretnénk utazni a járvány miatt. Akinek problémája akad, leterhelt vagy elérhetetlen ügyfélszolgálattal találja magát szemben, kényszerválasztások között, sokszor válasz nélkül hagyva.

Bogozzuk ki a szálakat!

Heti hírek a repülés világából - Összefoglaló III.

Szabó Csaba Zoltán | 2020-04-09 12:10:19

Heti hírek a repülés világából - összefoglaló

 
  Általános szerződési feltételek   
   Adatvédelmi tájékoztató   
   GYIK